sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Schwaabilainen ravintola Spätzle & Knödel

Myöhäisen lounaan jälkeen ei oikeastaan ollut aivan kova nälkä, mutta ajattelimme lähteä kuitenkin Simon-Dach-Kiezille katsomaan löytyisikö mukavaa paikkaa jossa voisi istahtaa ja syödä jotain pientä. Sorruimme kuitenkin aika raskaaseen vaihtoehtoon.




















Wühlingstrassella tuli vastaan schwaabilais-baijerilainen ravintola ja päätimme katsoa löytyisikö sieltä jotain pientä. No, ei sieltä oikein pieniä annoksia löytynyt.




















Tilasimme spätzleä ja possunpaistia ja spätzleä ja häränpaistia. Ruoka ei ollut hassumpaa, mutta parempaakin schwaabilaista on tullut syötyä.





















Ja annokset olivat vähän tuhdit kun lounaastakaan ei ollut kulunut kovin pitkää aikaa. Augsburgilainen olut oli hyvää. Päätimme sulattaa ruokaa ja kävellä kotiin.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti