Kantine Neun alkoi myydä herkullisia itse tehtyjä keittoja ja pataruokia ja muuta yksinkertaista mutta hyvää lounasruokaa. Uusin idea on Street Food Thursday, katuruokatorstai. "Ravintolattomat" kokit ja muut ammattilaiset ja puoli-ammattalaiset valtaavat kauppahallin torstaina ja kauppaavat nopeasti valmistettavaa pikaruokaa. Edustettuna ovat kaiken maailman keittiöt, Meksikosta Aasian kautta Uuteen Seelantiin. Kokeilimme tapahtumaa ensimmäistä kertaa ja luulenpa että kokeilemme uudestaankin.
Ensimmäisellä kerrallamme kokeilimme fusion nachoja, (joissa oli pulled porkia, papumuhennosta, sipuli ja fataa), empanadoja ja uusi-seelantilaisia piirakoita (ja uusi-seelantilaista olutta). Hyvää oli kaikki.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti