Berlinger Morgenpostilla on kerran kuussa tilaajilleen erikoisillallinen. Menu on yleensä laatinut joku tunnettu kokki, joka vierailee jossain paremmassa ravintolassa tai erikseen tilaisuutta varten tilatussa pop up ravintolassa, kuten tällä kertaa. I. ja F. olivat varanneet pöydän lauantaille klo 17.
Ennen varsinaista illallista nautitiin aperitiivit (valkoista portviiniä, tonicia ja minttua) ja keittiön terveisest sisäpihalla. Sitten siirryttiin pöytään, jossa somelier kertoi illan kulusta ja esitteli ensimmäiset viinit ja ruuat. Illan teema oli kylmää ja kuumaa.
Ensin kylmä "pulled salmon" ja lämmin sinappikastike, sitten kukkakaalia kahdella tapaa, vaaleaa kalaa ja lipstikkaa ja pääruokana waguy-härkää. Jälkiruoka tarjoiltiin keittiössä, jossa pääkokki kertasi vielä pääruuan valmistusmenetelmää ja somelier kertoi jälkiruuaan (creme brulee, kirsikoita ja suklaajäätelömoussee) kanssa tarjoitusta guatemalalaisesta rommista.
Mukava ravintolakokemus mukavassa seurassa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti