Ennen ruokailuun lähtöä nautimme parvekkella raikkaat Aperol tonicit.
Olimme varanneet illaksi pöydän neljälle Der Hahn ist Tot -ravintolasta, yksinkertaisesta ranskalais-saksalaisesta bistrosta, jossa neljän ruokalaijin ateria maksaa 21 euroa. Saimme viimeisen pöydän, jonka piti olla erillisessä kloosissa keittiön vieressä. Illaksi luvattaua sadetta ei kuitenkaan tullut, joten myös ulkoterassii oli myös auki. Me tulimme hieman myöhään, joten emme mahtuneet sinne, mutta saimme hyvän pöydän ison avonaisen ikkunan vieressä.
H. ja J. olivat mukanamme ja olimme kaikki tyytyväisiä yksinkertaissen mutta maistuvaan ruokaan ja boheemiin palveluun. T.:n hauska suosikkitarjoilija oli myös töissä. Ensimmäinen ruoka oli kana-tonnato, sovellus vitello tonnatosta. Sen jälkeen tuli vihreä salaatti ja erilaisia maustettuja viinietikoita. Pääruokana oli helmikanaa. Jälkiruuaksi tarjottu sitruunatorttu oli aterian heikoin lenkki.Aterian päätteeksi menimme Zionkirchplatzin toiselle reunalle bretagnelaiseen ravintolaan syömään toiset jälkiruuat, suussasulavan rapeat liekitetyt crepesit.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti