keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Savignyplatz: Cafe Brel

Zoon S-Bahn-asemalta on vain yksi pysäkinväli Savignyplatzille. Taas olin tehnyt hieman etukäteisvalmisteluja ja ottanut selvää hyviksi ja edullisiksi arvioiduista lounaspaikoista. Niitä olisi ainakin Cafe Brel ja jokin vietnamilainen ravintola Savignyplatzin itäreunassa.














Päädyimme heti Cafe Breliin. Se on, kuten nimestäkin voi päätellä, belgialainen ravintola. Tarjolla olisi ollut Belgian kansallisruokaa sinisimpukoita ja ranskalaisia, mutta me tilasimme kolmen ruokalajin lounaan, jonka hinta oli vain 9 euroa. Alkuruoka ei kuulostanut kovin belgialaiselta: "Irish Stew". Se oli kuitenkin hyvää ja lämmittävää talviruokaa. Se ei ollut niin patamainen kuin olin aikaisemmin saanut. Lähinnä se muistutti vahvaa juureskeittoa, jossa on lisäksi hieman kaalia ja naudanlihaa (aitoon versioon taitaa kuulua lammas?).





















Pääruoka oli peruna-parsakaali-pyreetä, kuivattua sipulia, grillattua tomaattia ja vuohenjuustoa. Jos edellisenä iltana ei olisi tullut syötyä tuhtia kroatialaista liha-annosta, olisi pääruokaan voinut pettyä. Nyt se kuitenkin sopi kuin nenä päähän. Jälkiruokana oli valiljarahka, joka oli hieman pliisu. Vilkaus viikon lounaslistaan osoitti, että juuri tänään lounaslista vaikutti kaikkein tylsimmältä. Joten lounasta voi ehkä yrittää joskus uudelleen.


















Iltaisin täällä on myös usein pianonsoittoa ja muuta musiikkia. Nyt soundtrackissa oli 30-luvun ranskalaista musiiikkia, Trenetiä ja muuta. Palvelu oli moitteetonta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti